Professionel lægning af nyt tag og tagrenovering i Thisted

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag eller en tagrenovering er derfor en oplagt mulighed for at forny udseendet på din bolig. Hos Hauerslev Huse ApS i Thisted står vi klar til at hjælpe dig, uanset om du skal have lagt et helt nyt tag eller om dit nuværende tag har brug for en tagrenovering. Hos os er ingen opgaver for store eller små.

For os er det vigtigt at have fokus på høj kvalitet, og at give en førsteklasses service. Vi bestræber os på at finde den rette løsning, til netop dine behov og ønsker. Er du på udkig efter kvalitetsløsninger, der kan leve op til dine forventninger, så er du kommet til det helt rette sted.

Kontakt os her

Spar på varmeforbruget og få et bedre indeklima med et nyt tag

Energipriserne går kun en vej – også i Thisted. Et nyt tag kan udover et stilmæssigt løft også være med til at give betydelige besparelser på varmeforbruget og dermed varmeregningen. 

Et solidt tag sikrer et sundt hus, som kan modstå barske vintre og varme somre. Størstedelen af varmeenergien, der opvarmer husets indre, stiger naturligt opad mod taget grundet konvektion. Det er derfor vigtigt at have et tag, der er godt og praktisk konstrueret, for at mindske kuldebroer og varmetab samt forhindre, at fugt trænger ind i selve konstruktionen.

Er dit tag i dårlig stand, er der større risiko for fugtskader såsom mug eller skimmelsvamp. Et godt tag bidrager derfor til at stabilisere et bedre indeklima. 

Et nyt tag er en investering, som du ikke vil fortryde

Drømmer du også om:

  • at spare på varmeforbruget og dermed varmeregningen?
  • at få et bedre indeklima?
  • at forhindre fugtskader?
  • at forny og optimere udseendet på din bolig?
  • at øge værdien på din bolig?

Så er et nyt tag eller tagrenovering det helt rette valg for dig. Hos Hauerslev Huse ApS i Thisted står vi klar til at vejlede og rådgive dig om valg af materialer, holdbarhed og udseende til dit nye tag. Vi kan lave nyt tag på din bolig uanset om det er et 70’er hus, sommerhus eller noget helt andet. Hvad end du ønsker tagpap, tagsten eller andet, så er vi professionelt stillet over for både planlægning og montering af nyt tag. 

Drømmer du i samme omgang om at udvide dit boligareal med en tilbygning, renovere dit hus, sætte ovenlysvinduer i, eller ønsker du at forbedre din loftisolering, kan vi også hjælpe med dette.

Se vores tidligere projekter i galleriet

Hvad koster et nyt tag eller tagrenovering?

Prisen på et nyt tag afhænger af den konkrete tagopgave. Omfanget af opgaven har stor betydning for prisfastsættelsen. Valg af materialer samt husets type spiller en stor rolle for prisen. Der er også stor forskel på om du skal have et helt nyt tag eller en tagrenovering. 

Hos Hauerslev Huse ApS i Thisted er vi ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en ærlig pris. Vi sætter en ære i at udføre vores opgaver til den aftalte tid og pris, så du trygt kan overlade arbejdet til os uden bekymringer.

Kontakt os

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et nyt tag - så kontakt os endelig. Du kan kontakte os på telefon 24 89 23 93 eller mail hauerslevhuse@gmail.com. Vi ser frem til, at finde den rette løsning til netop dine behov og ønsker.