Få flere kvadratmeter med en tilbygning 

Mere plads i hjemmet kan løse mange problematikker. Måske har du et nyt familiemedlem på vej, har brug for at kunne huse mange gæster eller noget helt andet. Der kan være mange grunde til, at du ønsker at bygge til dit hus eller sommerhus. Med en tilbygning til hus har du heldigvis mange muligheder for at få dine behov dækket.

Ligeledes skal du ikke bekymre dig om at finde et nyt sted at bo – du kan i stedet lave din nuværende bolig om til dit drømmehjem. Så går du med en drøm om at bygge til og få mere plads i hjemmet, er Hauerslev Huse ApS i Thisted det helt rette valg. 

Hos Hauerslev Huse ApS udfører vi mange former for byggearbejde både indendørs og udendørs. Hvad end du måtte stå med af ønsker og drømme for nybyggeri eller tilbyg, så er ingen opgave for stor. Vi er klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til netop dine behov og ønsker. 

Kontakt os her

Tilbygning til alle typer af boliger

Vi kan lave tilbygninger til alle typer af huse, uanset om der er tale om en murermestervilla, et sommerhus, parcelhus, gammelt hus, etplanshus, et hus med fladt tag eller et hus på flere plan. Du kan forlænge dit hus ved at bygge til i form af flere værelser, en stue, en førstesal, en udestue, overdækket terrasse, garage eller noget helt andet. Dine nuværende rum kan også få nye funktioner, når der bliver lavet en tilbygning til huset. Vi står således til rådighed for rådgivning, så du kan sikre dig at pladsen optimeres bedst muligt, og at du ikke mister lysindfald i boligen.

En tilbygning behøver ikke være i direkte forlængelse af din bolig. Vi laver også tilbygninger i form af et orangeri eller din helt egen shelter i haven. Hauerslev Huse ApS i Thisted står klar til at opfylde hvad end dine ønsker og drømme måtte være – så der er ingen grund til at tænke i begrænsninger, så længe du har os. 

Se vores tidligere projekter i galleriet

Fordele ved at vælge en tilbygning til hus

At udvide sin bolig med en tilbygning har mange fordele. Bl.a., at:

  • du få mere plads i hverdagen 
  • du kan skabe de rum, som du mangler 
  • du slipper for hele besværet med at flytte
  • det er billigere end at købe helt nyt
  • du kan give din nuværende bolig nyt liv 
  • der er mange former for tilbygninger
  • der kan laves tilbygninger til alle typer af huse
  • værdien på din bolig vil stige, hvis du i fremtiden skal sælge 
  • Det kan kan tilpasses husets stil og æstetik, så der skabes en helhed
  • som totalentreprenør lader du os stå for alt kontakt og koordinering mellem alle parter

Når du vælger at lade os stå for din udvidelse af huset, får du en samlet totalløsning. Vi samarbejder med dygtige fagfolk inden for hhv. murer-, VVS’er-, og elektrikerfaget, såfremt dette bliver aktuelt i forbindelse med dit projekt. Dermed slipper du for at stå for kontakt og koordinering mellem flere parter – nemmere bliver det ikke. 

Hauerslev Huse kan også hjælpe dig med nye trægulve, vinduer og døre eller renovering, istandsættelse og ombygninger.

Hvad koster en tilbygning? 

Hos Hauerslev Huse ApS i Thisted, tilbyder vi nybyg og tilbyg til en billig pris ift. vores høje kvalitetsløsninger. Det vil være meget individuelt, hvad det kommer til at koste. Det afhænger bl.a. af størrelse og funktion, valg af materialer og om tilbygningen er i forbindelse med en renovering eller ombygning. 

Kontakt os endelig, hvis du går med tankerne om at få lavet en tilbygning til hus. Vi er ikke blege for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en ærlig pris.

Kontakt os

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en tilbygning - så kontakt os endelig. Du kan kontakte os på telefon 24 89 23 93 eller mail hauerslevhuse@gmail.com. Vi ser frem til, at finde den rette løsning til netop dine behov og ønsker.