Hos Hauerslev Huse ApS i Thisted er vi din lokale tømrer til at skabe og skræddersy træterrasser, der passer perfekt til dine behov og ønsker. En træterrasse er ikke bare et sted at opholde sig; det er et sted, hvor du kan nyde livet udendørs, uanset om det til hyggelige stunder med familien, en vinaften med vennerne, eller en stille aften med en god bog.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så din træterrasse bliver præcis, som du drømmer om. Uanset om du ønsker en terrasse i flere niveauer, en terrasse med hegn eller en med trappe, kan vi hjælpe dig med  din nye træterrasse i Thisted.

Skræddersyede træterrasser i Thisted

Vi forstår, at hver bolig og hver have er unik. Derfor tilbyder vi skræddersyede træterrasser, der tilpasses til dine specifikke behov og boligens stil. Med vores erfaring og sans for kvalitet og gode materialer, kan vi designe en terrasse, der ikke kun er funktionel, men også pæn og holdbar i mange år.

Vi kan lave terrasser i flere niveauer, hvis dit hus har en høj indgang, kan vi hæve træterrassen og lave en trappe ned. Vi kan også sørge for hegn eller rækværk rundt om terrassen, hvis den er høj i niveau, samt en trappe ned for let adgang til haven.

Se vores tidligere projekter i galleriet

Hvad koster en ny træterrasse

Prisen på en ny træterrasse afhænger af flere ting og materialevalg, og selvfølgelig størrelsen og dimensioner på terrassen. Hos Hauerslev Huse ApS tilbyder vi konkurrencedygtige priser og vi sørger altid for et veludført stykke arbejde, så du får en solid og holdbar terrasse i høj kvalitet. Vi hjælper med alt fra opmåling til bestilling af materialer og professionel montering.

Hvis du er interesseret i en mere præcis pris, så giv os endelig et kald, så kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse.

Kontakt os for et tilbud på træterrasse

Er du klar til at få den træterrasse, du altid har drømt om? Kontakt Hauerslev Huse ApS i Thisted i dag. Ring til os på telefonnummer 24 89 23 93 eller send os en mail på hauerslevhuse@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.