Vi udfører

24 89 23 93

Nybyg og tilbyg

Hos Hauerslev Huse udfører vi mange former for byggearbejde både indendørs og udendørs. Hvad end du måtte stå med af ønsker og drømme for nybyggeri eller tilbygninger, så er ingen opgave for stor.

Vi tilbyder mange løsninger, hvis I eksempelvis allerede har fundet drømmeboligen, men blot mangler lidt ekstra plads. Måske I ønsker en tilbygning eller en førstesal, eller blot ønsker en bedre fordeling af de eksisterende kvadratmeter, ved at slå nogle vægge ned og skabe flere alrum. Vi står klar til at hjælpe med at finde den rette løsning til netop jeres behov og ønsker. 

Montering af gulve

Er jeres gulv blevet slidt og trænger til at blive udskiftet? Eller skal jeres hjem have nyt liv med nye gulve? Der er mange muligheder, når du skal have skiftet gulv. Derfor bør du inden du får lagt nyt gulv overveje elementer såsom gulvvarme, vedligeholdelse og rengøring samt akustik. 

Vi hjælper selvfølgelig med rådgivning og vejledning og vi tager altid rumtype, slitage og gulvets anvendelse i betragtning, så vi sikrer den bedste løsning til jeres behov og forventninger til kvalitet og design.  

Udskiftning af Vinduer & Døre

Der kan være flere gode grunde til at få udskiftet sine døre og vinduer. Måske er de nedslidte eller utætte, eller måske trænger jeres bygning til et nyt og friskt udseende.

Hos Hauerslev Huse hjælper vi med at rådgive dig i dit valg, for at finde præcis de vinduer og døre, som matcher dine ønsker og behov til din bolig, ligesom vi naturligvis sørger for professionel montering heraf. 

Carporte & Garager

Mangler du en garage som opbevaringsrum eller skal bilen i tørvejr? Hos Hauerslev Huse udfører vi enhver type carporte eller garager, hvad enten du ønsker en åben, delvist åben, fritstående eller lukket carport eller garage.

Vi rådgiver dig omkring konstruktion, materialevalg og udseende, så din carport eller garage kan blive en integreret del af din ejendom. 

Tagrenovering & Nyt tag

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag eller en tagrenovering er derfor en oplagt mulighed for at forny udseendet på din bolig. Udover et stilmæssigt løft, kan et nyt tag være med til at øge boligens samlede værdi, og have betydelige besparelser på varmeforbruget og dermed varmeregningen. 

Et solidt tag sikrer et sundt hus, som kan modstå barske vintre og varme somre. Størstedelen af varmeenergien, der opvarmer husets indre, stiger naturligt opad mod taget grundet konvektion. Det er derfor vigtigt at have et tag, der er godt og praktisk konstrueret, for at mindske kuldebroer og varmetab samt forhindre, at fugt trænger ind i selve konstruktionen.

Er dit tag i dårlig stand er der større risiko for fugtskader såsom mug eller skimmelsvamp. Et godt tag bidrager derfor til at stabilisere et bedre indeklima. 

Hos Hauerslev Huse står vi klar til at vejlede og rådgive dig om valg af materialer, holdbarhed og udseende. Hvad end du ønsker tagpap, tagsten eller andet, så er vi professionelt stillet overfor både planlægning og montering.

Drømmer du i samme omgang om at udvide dit boligareal, sætte ovenlysvinduer i eller ønsker du at forbedre dit lofts isolering, kan vi også hjælpe med dette.   

Renovering, Istandsættelse og ombygning

Trænger dit hus til en fornyelse? Hvad end du planlægger et mindre eller et mere omfattende renoveringsprojekt, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har en bred erfaring med renovering, istandsættelse og ombygninger og tilbyder altid gerne vores faglige ekspertise og rådgivning vedrørende dine drømme for boligen.

Hos Hauerslev Huse er vi i stand til at udføre renovering af ethvert rum og alle typer boliger. Vi har altid kvalitet og godt håndværk i højsædet, og vi deler gerne ud af vores brede erfaringer, for at sikre jer det bedste udfald for lige netop dét projekt, I drømmer om at realisere.